TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.happyschool.ro, numit in continuare Happyschool.ro, este proprietatea Mesco International SRL, fima inregistrata in Bucuresti, Str Iosifesti, Nr 2E, Sector 3, cu datele de identificare J40/2163/2017, CUI/CIF: RO37101217, numita in continuare MESCO INTERNATIONAL.

 

1. Dreptul de autor al MESCO INTERNATIONAL asupra informatiilor publicate pe site
 
Intregul continut al site-ului HAPPYSCHOOL.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MESCO INTERNATIONAL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MESCO INTERNATIONAL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului HAPPYSCHOOL.RO numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail comenzi@happyschool.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0744.585.690.

 
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul HAPPYSCHOOL.RO. Politica de preturi
 
MESCO INTERNATIONAL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul HAPPYSCHOOL.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MESCO INTERNATIONAL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
 
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MESCO INTERNATIONAL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.
 
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari MESCO INTERNATIONAL.
 
MESCO INTERNATIONAL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
 
MESCO INTERNATIONAL  isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.
 
3. Modalitati de plata disponibile 
 
Plata produselor comandate de pe site-ul HAPPYSCHOOL.RO se poate efectua in urmatoarele moduri:
ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

4. Livrarea produselor

Tarif unic de livrare: 15 lei - Valabil in orice Oras, Comuna sau Sat.

Termen de livrare: 3-4 zile lucratoare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerilor nostrii. MESCO INTERNATIONAL  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. 

MESCO INTERNATIONAL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MESCO INTERNATIONAL  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
 
5. Promotii si concursuri
 
MESCO INTERNATIONAL  stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
6. Garantia produselor
 
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MESCO INTERNATIONAL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MESCO INTERNATIONAL  de la acest client.
 
7. Politica de returnare
 

Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online Happyschool.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.

Atentie! Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum, iar in cazul softurilor, acestea nu trebuie sa fi fost modificate sau adaugate noi softuri.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Str. Iosifesti, Nr 2E, Sector 3, Bucuresti.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0744.585.690 sau scrie la comenzi@happyschool.ro
 
Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vrei sa primesti banii inapoi si sa renunti la comanda, acestia iti vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ai informat asupra deciziei tale. Vom face tot posibilul ca suma sa fie returnata cat mai curand.
 
8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul HAPPYSCHOOL.RO
 
Utilizatorii care acceseaza site-ul HAPPYSCHOOL.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. MESCO INTERNATIONAL  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
 
MESCO INTERNATIONAL  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii MESCO INTERNATIONAL  si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
 
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
 
9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 
Site-ul HAPPYSCHOOL.RO este gazduit de serverele unei terte firme. MESCO INTERNATIONAL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. MESCO INTERNATIONAL  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului HAPPYSCHOOL.RO. MESCO INTERNATIONAL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul HAPPYSCHOOL.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
 
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului HAPPYSCHOOL.RO este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
 
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. MESCO INTERNATIONAL  detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
 
Abonatii newsletter-ului HAPPYSCHOOL.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului HAPPYSCHOOL.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, MESCO INTERNATIONAL  nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
 
11. Politica de confidentialitate
 
MESCO INTERNATIONAL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MESCO INTERNATIONAL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul HAPPYSCHOOL.RO, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@happyschool.ro sau prin posta, la adresa: SC MESCO INTERNATIONAL  SRL, Str. Iosifesti, Nr 2E, Sector 3, Bucuresti.
 
MESCO INTERNATIONAL  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul HAPPYSCHOOL.RO sunt transmise pe cale electronica, MESCO INTERNATIONAL  nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, MESCO INTERNATIONAL  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
 
Informatiile furnizate catre MESCO INTERNATIONAL  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului MESCO INTERNATIONAL , abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.
 
MESCO INTERNATIONAL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor HAPPYSCHOOL.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre MESCO INTERNATIONAL  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul HAPPYSCHOOL.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
 
12. Dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe HAPPYSCHOOL.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului HAPPYSCHOOL.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

13. Date de identificare firma 

S.C. MESCO INTERNATIONAL  S.R.L.

CIF: RO37101217

Nr.Reg.Com: J40/2163/2017

Sediu: Str. Iosifesti, Nr 2E, Sector 3, Bucuresti