Happyschool.ro comercializeaza in mediul on-line rechizite scolare produse sub licenta destinate copiilor din invatamantul prescolar si clasele primare. Happyschool.ro este parte a  firmei Total Office Trading SRL. 

Societatea Total Office Trading a fost infiinta in anul 2002 ca urmare a identificarii unei nise de piata neacoperite, respectiv rechizitele scolare cu personaje din desene animate. Societatea detine principalele licente din piata romaneasca,fiind lider pe acest segment de piata, cumuland 19 ani de experienta in productia si distribuirea rechizitelor scolare licentiate.

        Principalele licente sub care producem sunt Barbie, Spider-ManPrincess, Cars, Mikey Mouse Clubhouse, Minnie, Marie, Monster High, Sofia, Vampirina, PJMasks (Eroii in pijamale), Ben 10, My Little Pony, Soy Luna, Miraculous, Elena din Avalor, Thoms, Regal Academy, Trolls, Frozen, Ever After High, Doctorita Plusica, Gumball, Powerpuff Girls, Dory, Paw Patrol, Minions, Miles Tomorrowland, Super Wings, Shimmer si Shine, Transformers.

    Total Office Trading SRL produce si distribuie o gama variata de produse respectiv instrumente de scris, papetarie/hartie, articole de coloriaj, articole creative (educative), ghiozdane, genti (marochinarie scolara) etc.

Asa cum sugereaza si denumirea, Happyschool ofera, prin produsele sale un mod mai placut de a stimula educatia si creativitatea copiilor. Asa cum noi ne doream in copilarie lucruri cu eroii nostri din desene animate, la fel isi doresc astazi si copiii nostri. De aceea te incurajam sa ii oferi copilului tau bucuria de a invata alaturi de eroii preferati! Daruieste-i produsele Happyschool.ro!

Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate impuse de catre furnizorii de licenta.


Produsele noastre sunt concepute pentru a stimula educatia si creativitatea copiilor. Toti am avut in copilarie un erou din desenele animate pe care l-am indragit. Acum copii au posibilitatea sa fie mai aproape de personajele iubite.De aceea te incurajam sa ii oferi copilului tau bucuria de a invata alaturi de eroii preferati! Daruieste-i produsele Happyschool  !
Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate impuse de catre furnizorii de licenta.

Achiziţii Publice prin S.E.A.P.

Pentru unităţile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achiziţionării şi prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP/SICAP) a produselor cu destinatie educationala, scolara, rechizite Cod CPV 39162110-9 Rechizite scolare (Rev.2). Pentru oferta de rechizite prin intermediul Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP/SICAP) va rugam sa ne contactati.

Toate produsele din magazinul online www.happyschool.ro  sunt disponibile pentru achiziţia prin S.E.A.P. (https://www.e-licitatie.ro).

Instituţiile publice interesate sunt rugate să ne contacteze pe adresa de e-mail comenzi.distributie@totaloffice.ro  pentru a ne comunica lista de produse care vor fi achiziţionate.