Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie, aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului . Potrivit OUG nr. 34/2014 si alegii 249/2015 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa completetzi formularul de la acest link.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume. Magazinul online HappySchool.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier de catre Happyschool. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura si urme de asamblare, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul. In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, Happyschool isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

Produsul pe care doresti sa il returnezi trebuie sa fie ambalat corespunzator astfel incat sa nu sufere deteriorari in timpul transportului. Coletul cu produsul returnat poate fi trimis doar prin firma de curierat rapid. Poti sa optezi pentru orice firma de curierat doresti.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea.

 

Adresa la care se va face returnarea comenzii este strada  Iosifesti, Nr 2E, Sector 3, Bucuresti.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0744.585.690 sau scrie comenzi@happyschool.ro.

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vrei sa primesti banii inapoi si sa renunti la comanda, acestia iti vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ai informat asupra deciziei tale. Vom face tot posibilul ca suma sa fie returnata cat mai curand. 

 

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti in cazul unui retur:

1. Completati formularul de retur

2. Va raspundem si stabilim impreuna datele de livrare pentru retur

3. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client

4. Dvs.ne trimiteti contul bancar pentru returnarea banilor

5. Dupa primirea produsului, se verifica conformitatea lui, iar in termen de maxim 30 zile se face transferul bancar in contul indicat de catre.