Informatii Livrare

TARIF UNIC LIVRARE: 15 lei - Valabil in orice Oras, Comuna sau Sat.

TERMEN DE LIVRARE:3-4 zile lucratoare

 

Mentionam ca HAPPYSCHOOL nu se face responsabil pentru intarzierea livrarii coletelor. In acest caz firma de curierat Nemo Express  se face responsabila pentru eventualele intarzieri. Va punem la dispozitie numarul de telefon al dispeceratului Nemo Express 021.9392.

 

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client, iar acesta il accepta ca atare, se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosi produsul respectiv. Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdarirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat. 

 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerilor nostrii. HAPPYSCHOOL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta. 
 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. 


Livrarea de Sărbători

 

Comenzile intrate după data de 18 DECEMBRIE 2022  vor fi procesate incepănd cu data de 4 IANUARIE 2022!

Îţi mulţumim pentru înţelegere!

Despre comenzile predate deja la firma de curierat NemoExpress îi poţi contacta la numărul de telefon 021 9392 sau poti verifica site-ul curierului la adresa  www.nemoexpress.ro

 

HAPPYSCHOOL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  HAPPYSCHOOL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.