Aranjare în pagină:
Fară stoc
-20%
Quickview

Penar textil Miami Ink

11,07Lei 13,84Lei

Penar textil Miami Ink Penarul textil este de dimensiuni reduse util la scoala sau activitati extrascolare. Colorat vesel cu pesonaje din desenele animate Miami Ink. Penar textil cu 1 compartiment , inchidere cu fermoar. Dimensiuni: 24 x 11.5 x 6 cm Produs cu licenta! Produsul este contraindicat copiilor cu varsta mai mica de 3 ..

Fară stoc
-60%
Quickview

Geanta laptop Miami Ink

24,29Lei 60,72Lei

Geanta laptop Miami Ink Geanta laptop Miami Ink  are un compartiment pentru laptop.Pe fata husei sunt imprimate personajele Miami Ink. Primul laptop trebuie sa vina cu un design modern.Produsul face parte dintr-o colectie de articole scolare pentru copii, inspirata de fabuloasele personaje Miami Ink iubite de fetite.Tot din categoria Mia..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan Miami Ink

159,05Lei 198,81Lei

Ghiozdan Miami InkGhiozdanul cu motive din Miami Ink este fabricat din poliester 100% .Puteți stoca obiectele pe care doriți să le luați cu dvs. în compartimentul principal mare care este securizat cu fermoar dublu și adăugați elemente suplimentare în buzunarul frontal mic.Pachetul a fost proiectat să se potrivească bine pe spate datorită confortab..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)