Aranjare în pagină:
Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 14" Powerpuff Girls

43,47Lei 54,34Lei

Ghiozdan 14" Powerpuff Girls Ghiozdanul model PowerPuff Girls personajele iubite de toate fetitele vin cu super puterile lor in aventura scolara. Modern si incapator colorat vesel si cu personajele iubite este perfect atat pentru scoala cat si pentru activitati extrascolare. Datorita dimensiunilor poate fi utilizat atat la gradinita cat si la scoa..

-13%
Quickview

Gentuta pentru pranz Powerpuff Girls

25,87Lei 29,75Lei

Lunch Bag Powerpuff Girls Ideal pentru pastrarea pranzului sau a unei gustari rapide la scoala sau la gradinita. Lunch bag-ul cu interior termorezistent,inchidere cu fermoar, maner textil si imagine plastifiata pe fata este foarte util atat pentru zilele de scoala cat si in excursii. Designul atragator cu persona..

-18%
Quickview

Sac sport Powerpuff Girls

13,61Lei 16,66Lei

Sac sport Powerpuff Girls cu licenta  Sac sport Powerpuff Girls  cu licenta confectionat din material impermeabil, usor de curatat, ideal pentru echipament sportiv. Sac sport cu bretele din siret .Inchidere prin tragerea siretului. Sacul pentru sport cu personaje din desenul animat  Powe..

Fară stoc
-14%
Quickview

Penar 1 fermoar 2 flapsuri Powerpuff Girls

30,87Lei 35,70Lei

Penar 1 fermoar 2 flapsuri Powerpuff Girls Penarul cu fermoar Powerpuff Girls perfect  pentru activitatile scolare. Penarul colorat cu personaje iubite de copii are 44 spatii depozitare pentru pixuri sau creioane si 3 spatii pentru depozitare rigla,ascutitoare sau guma de sters. Invata cu drag la scoala..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 16" Powerpuff Girls

52,36Lei 65,45Lei

Ghiozdan 16" Powerpuff GirlsGhiozdanul model Powerpuff Girls personajele iubite de toate fetitele vin cu super puterile lor in aventura scolara. Modern si incapator colorat vesel si cu personajele iubite este perfect atat pentru scoala cat si pentru activitati extrascolare. Datorita dimensiunilor poate fi utilizat atat la gradin..

-19%
Quickview

Agenda cu lacat Powerpuff Girls

7,68Lei 9,52Lei

Agenda cu lacat Powerpuff GirlsAgenda cu lacat Powerpuff Girls este un cadou inspirat. Agenda cu lacat Powerpuff Girls este colorat ca persoajele din desene animate. Agenda cu lacatel, imprimata cu personaje din lumea desenelor animate, pastreaza secretele in siguranta. Agenda vine alaturi de un lacatel si o cheita. Ag..

-46%
Quickview

Set 4 notesuri Powerpuff Girls

5,15Lei 9,52Lei

Set 4 notesuri Powerpuff Girls Setul cu 4 notes-uri Powerpuff Girls cu coperta si pagini inspirate din desene animate fiecare notest cu un desen diferit. Utile la scoala sau la activitati extra scolare pentru notite. Produs care face parte din gama de rechizite scolare.  Produsul contine: 4 notesuri/ minicarnetele cu spirala si fi..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)