Aranjare în pagină:
-18%
Quickview

Ghiozdan 16" Minions

53,45Lei 65,45Lei

Ghiozdan 16" Minions Ghiozdanul model Minions personajele iubite de toate fetitele vin cu super puterile lor in aventura scolara. Modern si incapator colorat vesel si cu personajele iubite este perfect atat pentru scoala cat si pentru activitati extrascolare.Datorita dimensiunilor poate fi utilizat atat la gradinita c..

-18%
Quickview

Trolley mare 3D Minions

118,08Lei 144,60Lei

Trolley  3D  Minions Troler pentru copii Minions, prevazut cu spatii de depozitare foarte bine compartimentate cu personaje din desenele animate Minions este usor de folosit pentru copii. Cu troler-ul Minions toate articolele tale vor fi usor de transportat si in deplina ordine. Util atat pentru scoala ..

Fară stoc
-18%
Quickview

Ghiozdan mediu Minions

41,08Lei 50,29Lei

Ghiozdan mediu MinionsPersonajele preferate din desenul animat Minions prin viata in drum spre scoala. Un ghiozdan bine compartimentat cu design special din filmul animat Minions ideal pentru scoala dar si pentru excursii si activitati extrascolare. Bretele reglabile, confortabil usor de purtat ghiozdanul cu personajel..

-18%
Quickview

Caiet tip 2 Minions

1,87Lei 2,28Lei

Caiet tip 2 Minions Pentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala sunt o necesitate tot timpul anului scolar. Iar pentru zilele incarcate de scoala personaje dragute de desene  animate coloreaza frumos caietul elevului. Pentru fetite&..

-18%
Quickview

Caiet tip 1 Minions

1,87Lei 2,28Lei

Caiet tip 1 Minions Pentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala sunt o necesitate tot timpul anului scolar. Iar pentru zilele incarcate de scoala personaje dragute de desene  animate coloreaza frumos caietul elevului. Pentru fe..

Fară stoc
-18%
Quickview

Ghiozdan 11" Minions

24,70Lei 30,26Lei

Ghiozdan 11" Minions Fiecare zi de gradinita trebuie sa fie o bucurie. Ghiozdanul 11” Minions personajul din desenele animate transforma fiecare zi intr-o aventura. Invata cu placere zi de zi cu personajele iubite impreuna cu ghiozdanul 11”Minions. Ghiozdanul cu personaje Minions Disney pentru zile de gradinita si copii ves..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 3D 12" Minions

53,89Lei 67,37Lei

Ghiozdan 3D 12" MinionsFiecare zi de gradinita trebuie sa fie o bucurie. Ghiozdanul 3D 12” Minions personajul din desenele animate transforma fiecare zi intr-o aventura. Invata cu placere zi de zi cu personajele iubite impreuna cu ghiozdanul 12”Minions. Ghiozdanul 3D cu personaje Minions pentru zile de gradinita si cop..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 3D 12" Minions

53,89Lei 67,37Lei

Ghiozdan 3D 12" MinionsFiecare zi de gradinita trebuie sa fie o bucurie. Ghiozdanul 3D 12” Minions personajul din desenele animate transforma fiecare zi intr-o aventura. Invata cu placere zi de zi cu personajele iubite impreuna cu ghiozdanul 12”Minions. Ghiozdanul 3D cu personaje Minions pentru zile de gradinita si cop..

Fară stoc
-18%
Quickview

Ghiozdan 16" Minions

70,00Lei 85,71Lei

Ghiozdan 16" Minions Ghiozdanul model Minions personajele iubite de toate fetitele vin cu super puterile lor in aventura scolara. Modern si incapator colorat vesel si cu personajele iubite este perfect atat pentru scoala cat si pentru activitati extrascolare. Datorita dimensiunilor poate fi utilizat atat la gradinita ..

-19%
Quickview

Geanta de umar Minions

58,06Lei 71,24Lei

Geanta de umar Minions cu fermoar. Cu acesta gentuta vei fi chic si la moda. Personajele din desene animate vor face senzatie. Geanta de umar Minions este usor de purtat pe umar, incapatoare si foarte foate vesela.Pentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala, st..

-13%
Quickview

Gentuta pentru pranz Minions

25,87Lei 29,75Lei

Lunch Bag Minions Ideal pentru pastrarea pranzului sau a unei gustari rapide la scoala sau la gradinita. Lunch bag-ul cu interior termorezistent,inchidere cu fermoar, maner textil si imagine plastifiata pe fata este foarte util atat pentru zilele de scoala cat si in excursii. Designul atragator cu personaje ..

Fară stoc
-18%
Quickview

Penar 3D Minions

15,46Lei 18,94Lei

Penare 3D Minions Penarul Minions cu imagini 3D este perfect pentru activitati de scoala. Incapatator si colorat penarul cu personajele iubite de copii este o alegere buna pentru micutii care incep scoala. Invata cu drag la scoala impreuna cu personajul tau preferat Minions.Pentru orice parinte achiziti..

-30%
Quickview

Suport birou echipat Minions

18,46Lei 26,18Lei

Suport birou cu instrumente Minions cu licenta: Biroul este piesa de mobilier esenţială în camera copilului. Ordinea pe birou este si ea importanta! Pentru asta Happyschool vine in ajutor cu suportul pentru birou si instrumente. O ascutitoare, radiera, rigla, foarfeca si creioane toate asezate frumos in suportul pentru birou Minions.  A..

-46%
Quickview

Kit de colorat A4 cu acuarele Minions

7,09Lei 13,09Lei

Kit de colorat A4 cu acuarele Minions Pentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala, stilouri, pixuri, creioane ,ghiozdane, penare, seturi de creatie, seturi cu instrumente de scris si multe altele toate sunt o necesitate tot timpul anului scolar. I..

-21%
Quickview

Caiet de colorat cu acuarele Minions

12,22Lei 15,47Lei

Caiet de colorat cu acuarele Minions Setul pentru colorat caiet si acuarele cu personaje un cadou dragut sau chiar un accesoriu practic pentru scoala. Caietul de colorat cu acuarele si persoanje din desene animate foarte practic si creativ pentru orele de activitati practice.   Caiet de colorat cu acuarele Minions contine..

-18%
Quickview

Penar metal echipat Minions

18,35Lei 22,46Lei

Penar metal echipat MinionsPentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala, stilouri, pixuri, creioane ,ghiozdane, penare, seturi de creatie, seturi cu instrumente de scris si multe altele toate sunt o necesitate tot timpul anului scolar. Iar pentru zilele..

-49%
Quickview

Pix 6 culori + memo stick Minions

9,78Lei 19,04Lei

Pix 6 culori + memo stick MinionsCelebrul pix iubit de multe generatii cu 6 culori este pe atat de util pe cat de dragut. Cu varianta cu pesonaje de desene animate Minions personajul iubit, scoala va fi o joaca. Pixul isi schimba culoarea printr-un simplu click in partea de sus. Copiilor li se cere la scoala pixuri cu mai multe culor..

-18%
Quickview

Suport birou Minions

6,39Lei 7,83Lei

Suport birou Minions cu licenta  Biroul este piesa de mobilier esenţială în camera copilului. Ordinea pe birou este si ea esentiala! Pentru asta Happyschool vine in ajutor cu suportul pentru birou cu personaje din desenele animate. Util si distractiv cu personajele iubite Minions suportul pentru birou  un cadou inspir..

Fară stoc
-20%
Quickview

Combo set Minions

30,24Lei 37,80Lei

Combo set dejun Minions pentru scoala Personajele de desene animate sunt extraordinare si pot avea grijă ca pachețelul pentru gradinita sau scoala sa fie protejat in cutia speciala pentru sandwich. Bunatatile facute de mama nu pot sta oricum. Si daca personajele iubite spun ca in cutia pentru sandwich este ceva bun, ele nu mint. In plus setul deju..

Fară stoc
-18%
Quickview

Penar textil Minions

11,29Lei 13,84Lei

Penar textil Minions Penarul textil este de dimensiuni reduse util la scoala sau activitati extrascolare. Colorat vesel cu pesonaje din desenele animate Minions. Penar textil cu 1 compartiment , inchidere cu fermoar. Dimensiuni: 24 x 11 x 4.5 cm  Produs cu licenta! Produsul este contraindicat copiilor cu varsta mai mica de ..

-18%
Quickview

Set 4 stampile cu tusiera Minions

6,56Lei 8,03Lei

Set 4 stampile Minions Setul cu  4 stampile Minions modele vesele din desenele animate garanteaza bucuria micutilor! Creaza o poveste de desene animate cu stampilele Minions.  Produsul este contraindicat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate, ..

-41%
Quickview

Set agenda cu pix Minions

4,88Lei 8,33Lei

Set agenda cu pix MinionsAgenda si un pix util la scoala sau la alte activitati extra scolare. Setul agenda si pix  Minions   poate fi util chiar si in excurisii. Noteaza in agenda impresile tale sau informatii utile la scoala. Util si distractiv setul agenda si pix Minions  poate fi chiar si un cad..

-18%
Quickview

Set notes cu instrumente Minions

8,72Lei 10,68Lei

Set instrumente cu notes Minions cu licentaUn carnetel notes, ascutitoare, radiera, rigla si creion aproape instrumentele unui detectiv. Utile la scoala sau alte activitati extra scolare. Setul cu instrumente si cu notes Minions  poate fi util chiar si in excurisii. Util si distractiv setul cu instrumente si cu notes Minions un ..

-10%
Quickview

Notes cu 200 de abtibilduri Minions

5,74Lei 6,38Lei

Notes cu 200 de abtibilduri Minions  O lume plina cu personajul iubit Minions. Umple fiecare zi de scoala sau de gradinita cu bucuria de a avea personajele Minions langa tine.Cu notes 200 de abtibilduri si personajele Minions ai 200 de posibilitati de a crea o poveste cu personajele Minions. Cele ..

-19%
Quickview

Agenda cu lacat Minions

7,68Lei 9,52Lei

Agenda cu lacat MinionsAgenda cu lacat Minions este un cadou inspirat. Agenda cu lacat Minions este colorat ca persoajele din desene animate. Agenda cu lacatel, imprimata cu personaje din lumea desenelor animate, pastreaza secretele in siguranta. Agenda vine alaturi de un lacatel si o cheita. Agenda are cu desen cu personaj..

-45%
Quickview

Set 10 markere Minions

7,91Lei 14,28Lei

Set 10 Markere MinionsSet markere pentru copii cu personaje din desenele animate Minions. Utile la gradinita sau la scoala. Creaza desene inspirate cu personajele iubite din desenul animat Minions.Setul contine 10 markere de culori diferite cu personaje din desenele animate. Dimensiuni:16.5*10*1.5Pr..

Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)