Aranjare în pagină:
-34%
Quickview

Mapa cu capsa Transformers

3,95Lei 5,95Lei

Mapa cu capsa TransformersPentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarat provocare. Caietele pentru scoala, stilouri, pixuri, creioane ,ghiozdane, penare, seturi de creatie, seturi cu instrumente de scris si multe altele toate sunt o necesitate tot timpul anului scolar. Iar pentru zilele ..

-18%
Quickview

Coperta carte Transformers

2,74Lei 3,34Lei

Coperta carte TransformersPentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarata provocare.Iar pentru zilele incarcate de scoala personaje dragute de desene animate coloreaza frumos cartea elevului. Coperti pentru carti cu personaje pentru  fetite  Barbie, Princess, Sofia, Fr..

-19%
Quickview

Coperta caiet muzica,biologie,geografie Transformers

1,83Lei 2,26Lei

Coperta caiet muzica,biologie,geografie TransformersPentru orice parinte achizitionarea rechizitelor scolare este o adevarata provocare.Iar pentru zilele incarcate de scoala personaje dragute de desene animate coloreaza frumos caietul elevului. Coperti pentru caiete cu personaje pentru fetite :Barbie, Princess,&nb..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 16" Transformers

52,36Lei 65,45Lei

Ghiozdan 16" Transformers Ghiozdanul model Transformers personajele iubite de toti copii vin cu super puterile lor in aventura scolara. Modern si incapator colorat vesel si cu personajele iubite este perfect atat pentru scoala cat si pentru activitati extrascolare. Datorita dimensiunilor poate fi utilizat atat la gradinita..

Fară stoc
-18%
Quickview

Penar 1 fermoar 2 flapsuri Transformers

19,16Lei 23,46Lei

Penar 1 fermoar 2 flapsuri TransformersPenarul cu fermoar Transformers perfect pentru activitatile scolare. Penarul colorat cu personaje iubite de copii are 44 spatii depozitare pentru pixuri sau creioane si 3 spatii pentru depozitare rigla,ascutitoare sau guma de sters. Invata cu drag la scoala impreuna..

Fară stoc
-20%
Quickview

Ghiozdan 11" Transformers

24,20Lei 30,26Lei

Ghiozdan Transformers  cu licenta:Fiecare zi de gradinita trebuie sa fie o bucurie. Ghiozdanul 11” Transformers personajul din desenele animate transforma fiecare zi intr-o aventura. Invata cu placere zi de zi cu personajele iubite impreuna cu ghiozdanul 11”Transformers. Ghiozdanul cu personaje Transformers Disney pentru zi..

Fară stoc
-20%
Quickview

Puzzle Transformers 3 in 1

21,55Lei 26,95Lei

Puzzle 3 in 1 Transformers cu licenta:Jocurile de puzzle vin cu o multime de beneficii in dezvoltarea copilului. Primul lor beneficiu este ca pot fi jucate la toate varstele. Puzzle 3 in 1 Transformers ajuta copilul sa dezvolte aptitudini esentiale cum ar fi coordonarea mana-ochi, imaginatia in spatiu dar si aptit..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)